nieuws

Onderwijs-OMT bij VO-raad

Op dinsdag 29 juni organiseert de VO-raad voor schoolleiders een tweede inspiratiebijeenkomst over het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Veel scholen bevinden zich inmiddels in een volgende fase, en maken de stap van analyse naar plan. Wat zijn tips en adviezen uit de wetenschap die je kunnen helpen om de ambities van je school rondom het NPO waar te maken? Wat zijn effectieve interventies – ook op het gebied van mentale gezondheid -, welke zijn het meest duurzaam en waar moet je bij de organisatie en uitvoering op letten? Het Onderwijs-OMT deelt in deze bijeenkomst zijn belangrijkste adviezen. Daarnaast is er in de bijeenkomst ruimte voor uitwisseling met collega-schoolleiders. Meer informatie, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *